harley davidson

BIO

Airbrush Dennis is opgericht door Dennis Konings.

Van kinds af aan al bezig met tekenen. In die tijd kreeg ik van thuis een airbrushsetje van Revell. Niet het meest professionele spul, maar mijn interesse was gewekt. Dat airbrush-avontuur was echter van korte duur.

Tot ergenis van sommige leraren, was ik tijdens lesuren meer bezig met tekenen dan het volgen van de les. Het was daarom niet raar dat ik voor de opleiding Grafische Vormgeving koos. Hier maakte ik kennis met andere schildertechnieken en gerelateerde vakken. Dit heeft me doen vormen tot iemand met inzicht voor design en compositie.
Toch duurde het tot 2003 dat ik werd gepakt door het airbrush-virus. Denkend aan mijn Revell setje van vroeger, besloot ik de draad weer op te pakken. Na enkele miskopen, belandde ik bij de Iwata HP-C+, wat nu mijn werkpaardje is. Een super airbrush.

In het begin voldeed het airbrushen op papier, maar al snel wilde ik meer. Namelijk airbrushen op metaal; Custom Painting. De fascinatie voor gevlamde auto's en motoren heeft zich in razendsnel tempo gevormd tot een passie voor alles wat hiermee te maken heeft.
Pinstriping was daarop een logisch vervolg. In Nederland kwam ik het amper tegen, maar op internet zag ik regelmatig special paint met pinstriping. Na veel erover gelezen te hebben, heb ik in 2008 een X-calibur zwaardpenseel gekocht en One-shot verf. Het bleek verdomd lastig om die lijnen te trekken, maar zoals iedereen weet; oefening baart Kunst!

Nadat meer mensen mijn werk zagen, kreeg ik ook verzoeken voor opdrachten. Het is erg leuk om de uitdaging aan te gaan en geweldig wanneer de klant tevreden de deur uit loopt.

Ik hoop dat ik met deze website een goede indruk kan geven over mezelf en mijn werk. Wanneer u vragen heeft of een idee voor airbrush, pinstriping of custom paint. Neem dan contact met mij op via de mail of telefoon. Misschien tot binnenkort.

Groeten, Dennis

Custom Paint & Pinstriping Portfolio

Powered by:

Copyright © 2009-2013 Dennis Konings. All rights reserved.